Sport
23.06.2019. 16:42
R.E./Foto:EPA

Lebron Džejms se

RODMAN: Džordan je najveći svih vremena

h_54401209.jpg

Lebron Džejms se gotovo kroz celu svoju karijeru poredi sa Majkl Džordanom. Pitanje ko je najveći svih vremena, po pravilu izaziva

Lebron Džejms se gotovo kroz celu svoju karijeru poredi sa Majkl Džordanom. Pitanje ko je najveći svih vremena, po pravilu izaziva veliku raspravu. Mišljenja su podeljena, za neke je to neprikosnoveni Džordan, dok drugi u taj koš svrstavaju Lebron Džejmsa i Kobi Brajanta...

Nedavno je baš na tu temu, gostujući na ESPN-u, imao šta da kaže i bivši Džordanov saigrač, Denis Rodman. Po njemu Džordan daleko nadmašuje Lebronove veštine i talenat.

https://www.youtube.com/watch?v=EYzW3GNvDbE

Rodman smatra da je Džordan najveći svih vremena i da bi čak i u ovoj košarkaškoj eri beležio 50 poena u proseku.

Povezane vesti - Pavikin gol u Minhenu

"Da Majkl danas igra on bi beležio 50 poena u proseku. Lebron je sjajan igrač i tu nema dileme i nalazi se u Top 3 zajedno sa Kobijem, Medžikom i Karimom, ali Majkl je na vrhu. Ne znam zašto se uopšte diskutuje o najboljem ikada - rekao je Rodman."

Denis Rodman je u Čikago Bulsima sa Majklom Džordanom u timu uspeo da bude NBA šampion tri puta u nizu. Rodman važi za jednog od najboljih defanzivaca koji je kročio na NBA parkete, a slavu je stekao u redovima Detroit Pistonsa kada je bio član "Bad bojsa".

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
16.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve