Sport
06.01.2023. 18:01
Beta/AFP

Al Nasr

Ronaldo ipak neće uspeti da popegne od suspenzije

Ronaldo
Izvor: EPA / STR

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo, koji je nedavno potpisao ugovor sa saudijskim Al Nasrom, moraće da odsluži suspenziju od dva meča koja mu je izrečena dok je igrao za Mančester junajted, potvrđeno je danas agenciji Frans pres.

Ronaldo (37) je krajem novembra kažnjen zbog incidenta koji se dogodio prošle sezone, kada je oteo mobilni telefon dečaku dok je napuštao teren posle utakmice sa Evertonom.

Fudbalski savez Engleske (FA) tada je precizirao da će ova sankcija važiti bez obzira gde Ronaldo bude igrao.

Al Nasr još uvek nije ispunio uslove za registraciju Ronalda, pošto po tamošnjim propisima u jednom timu može da igra do osam stranih igrača.

"Ova suspenzija će biti primenjena nakon što on bude zvanično registrovan", potvrdio je zvaničnik saudijskog kluba AFP-u.
 

Portugalski napadač je u novembru napustio Junajted, a od 30. decembra je postao igrač Al Nasra. Ugovor je potpisan do 2025. godine, a procenjuje se da će Ronaldova godišnja plata biti oko 200 miliona evra.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ko su blizanci koji čuvaju Kristijana Ronalda
Kristijano Ronaldo

Telohranitelji

05.01.2023. 11:07

Ko su blizanci koji čuvaju Kristijana Ronalda

Od kako je Kristijano Ronaldo prešao u Al Nasr svetska javnost ne prestaje da priča o ovom transferu. Kao da i dalje ne može da veruje...
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve