Sport
26.06.2022. 20:05
Beta

Mančester junajted

Ronaldo izgleda nije na prodaju

Mančester junajted
Izvor: LUSA / ANTONIO COTRIM

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo nije na prodaju, uprkos navodima da bi mogao da pređe u Čelsi, preneli su britanski mediji.

Junajted nije uspeo da se plasira u Ligu šampiona, klub u dosadašnjem toku prelaznog roka nije doveo nijednog igrača, zbog čega se spekulisalo da je Ronaldo nezadovoljan i da bi mogao da napusti Old Traford.

Njegov agent Horhe Mendeš se prošle nedelje sastao sa novim suvlasnikom Čelsija Todom Bolijem, pričalo se i o 37-godišnjem fudbaleru, ali je novi trener Junajteda Erik ten Hag potvrdio da je deo njegovih planova, preneo je danas Skaj.

Ronaldo se prošlog leta vratio u Junajted, 12 godina nakon što je sa Old Traforda otišao u Real Madrid. On je prošle sezone u 38 utakmica postigao 24 gola i bio je prvi strelac kluba u svim takmičenjima. Mančesterska ekipa je sezonu završila na šestom mestu na tabeli u Premijer ligi i petu uzastopnu sezonu nije osvojila trofej.

Ronaldov ugovor ističe sledećeg leta, a Portugalac će tada imati 38 godina.

On je nedavno za klupski sajt rekao da mu je najvažnije da pobedjuje i osvaja trofeje, ali da je za to potrebno vreme i da očekuje da će se Mančester junajted vratiti uspesima.

Ten Hag je ovog leta preuzeo Junajted, a upitan da li se Ronaldo uklapa u njegov projekat, on je odgovorio: "Naravno".

Upitan šta će Ronaldo doneti, holandski trener odgovorio je: "Golove".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vlasnici Mančester sitija zainteresovani za još jedan klub
Fudbal i novac

Italija

16.06.2022. 21:05

Vlasnici Mančester sitija zainteresovani za još jedan klub

Fudbalski klub Palermo mogao bi u narednom periodu da bude prodat "City Football Group" (CFG), koja je između ostalog vlasnik Mančester sitija, preneli su italijanski mediji.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve