Sport
09.10.2023. 16:44
R.E.

Prekršio zakon

Nije šala! Ronaldo kažnjen sa 99 udaraca bičem (VIDEO)

ronaldo EPA 09.10.2023.
Izvor: EPA / ABEDIN TAHERKENAREH

Jedan od najslavnijih fudbalera sveta Krisitijano Ronaldo nalazi se u veoma neobičnoj i neprijatnoj situaciji.

Naime, njegov klub Al Nasr je nedavno bio u Teheranu, gde je sa domaćim Persepolisom igrao utakmicu šampiona azijske Lige, a Portugalac je još jednom pokazao da ima veliko srce, ali ga je to ovaj put koštalo.

On je ispunio životnu želju iranskoj slikarki Fatimi, osobi sa invaliditetom, koja je velika obožavateljica slavnog fudbalera. Zagrlio ju je i slikao se sa njom, a video i fotografije koje je saudijski klub objavio na društvenim mrežama dočaravaju koliko je Fatimi značio ovaj susret.

Ipak, nedugo zatim iranski mediji su objavili da je Ronaldo zbog ovog susreta, odnosno onoga što je učinio tokom njega, kažnjen s 99 udaraca bičem.

Naime, Ronaldo je zagrlio i poljubio iransku slikarku i tako prekršio stroge šerijatske zakone koji vladaju u toj državi.

U odsustvu je donesena presuda da Portugalac mora biti kažnjen s 99 udaraca bičem, naravno, ako se ikad više vrati u Iran. Pretpostavljamo, to se neće desiti.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Pogledajte Ronalda kako pleše u tradicionalnoj arapskoj odeći (VIDEO)
ronaldo EPA 22.09.2023.

Potpuni hit!

22.09.2023. 19:40

Pogledajte Ronalda kako pleše u tradicionalnoj arapskoj odeći (VIDEO)

Portugalski fudbaler i kapiten saudijskog kluba Al-Nasr Kristijano Ronaldo pojavio se u video snimku kako pleše u tradicionalnoj saudijskoj odeći, povodom Dana državnosti te zemlje.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve