Sport
10.06.2019. 13:05
R.E./Tanjug/Foto:EPA

RONALDO: Portugal će osvajati trofeje i bez mene

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Petostruki najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo posvetio je trofej u Ligi nacija narodu Portugala i poručio da reprezentacija ima potencijal da osvaja trofeje i bez njega.

Portugalci su u finalu savladali Holandiju 1:0 pogotkom Gonzala Guedeša, a prethodno su u polufinalu bili bolji od Švajcarske 3:1, uz het-trik zvezde Juventusa.

"Osećam se sjajno, presrećan sam što smo osvojili pehar pred našim navijačima. Oni su zaslužili ovakvo slavlje, podržavali su nas protiv Švajcarske i sada Holandije. Ovo je trofej za sve njih, ovo ne pripada samo nama, već celoj Portugaliji", rekao je Ronaldo za UEFA.com.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/JOSE COELHO

Portugalija je ovim trijumfom ujedinila titule prvaka Evrope i pobednika Lige nacija, a Ronaldo smatra da ekipa ima potencijal da nastavi trofejni niz, sa ili bez njega, u timu.

"Imamo dosta mladih igrača koji će biti sve bolji i bolji. Želim da budem deo ovog projekta jer se osećam dobro i sposobnim da pomognem timu", poručio je Ronaldo, koji je propustio grupnu fazu Lige nacija, ali je bio deo tima na finalnom turniru na domaćem terenu.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
few clouds
16°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve