Sport
20.10.2022. 10:04
Beta

Mančester junajted

Ronaldo ustao sa klupe i otišao, trener kaže: "Pozabaviću se time"

1
Izvor: Beta / AP / Dave Thomposon

Trener Mančester junajteda Erik ten Hag rekao je da će se "pozabaviti" fudbalerom Kristijanom Ronaldom, koji je pre završetka utakmice protiv Totenhema napustio klupu i ušao u tunel koji vodi ka svlačionici.

Junajted je u sredu uveče na Old Trafordu pobedio Totenhem sa 2:0 u Premijer ligi, a Ronaldo nije igrao, već je utakmicu gledao sa klupe za rezervne igrače. Uoči završetka Portugalac je ustao sa klupe i ušao u tunel koji vodi do svlačionice.

Upitan da li je Ronaldo razgovarao sa njim pre nego što je ušao u tunel, Ten Hag je za Amazon Prajm rekao: "Bio je tamo, video sam ga, ali nisam razgovarao sa njim".

On je za tu situaciju upitan i na konferenciji za novinare.

"Nisam obratio pažnju na to, pozabaviću se time. Želim da fokus ostane na ekipi. Bilo je veličanstveno od svih 11 igrača. Moram da ispravim izjavu, to je bio i dobar nastup rezervista koji su ušli u igru. Ovo je bila timska igra. Videli smo 11 igrača koji se brane i 11 igrača koji napadaju. Bio sam zadovoljan", rekao je Ten Hag, preneo je Skaj.

Ronaldo je sa klupe gledao i utakmice protiv Liverpula i Arsenala, u kojima je Junajted takođe pobedjivao.

Nije prvi put da Ronaldo napusti utakmicu pre završetka, otkako se vratio u klub pre 14 meseci. U avgustu je ranije otišao sa prijateljske utakmice protiv Rajo Valjekana, a u oktobru je sam išao tunelom ljut posle remija sa Evertonom 1:1, kada je Andros Tauzend posle pogotka imitirao način kojim Ronaldo proslavlja golove.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ronaldo: "Moraćete još neko vreme da navijate za mene"
ronaldo, 21. 9. 2022.

Portugalski fudbaler

21.09.2022. 15:58

Ronaldo: "Moraćete još neko vreme da navijate za mene"

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo rekao je da su njegove ambicije i dalje "velike" i dodao da namerava da nastavi karijeru najmanje do Evropskog prvenstva 2024. godine.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
6°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve