Sport
18.01.2018. 11:32
R.E / Blic.com

RUKOMET: Srbija večeras protiv Norveške (18:15h)

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Počinje drugi deo EP u rukometu, koje se održava u Hrvatskoj.

Srbija se nalazi u grupi sa Švedskom, Hrvatskom, Francuskom, Norveškom i Belorusijom. Naš tim nije preneo bodove u drugu fazu, tako da će mu za prolazak dalje biti neophodno da drastično popravi igru. Ova grupa će svoje mečeve igrati u Zagrebu. Dok je druga grupa smeštena u Varaždinu, koju čine  Danska, Španija, Češka, Slovenija, Nemačka i Makedonija.

"Orlovi" igraju danas protiv Norveške, meč počinje u 18:15h. Golman Vladimir Cupara je izneo svoje viđenje dosadašnjeg takmičenja i da nisu verovali da će proći dalje.

"Iskreno, nismo verovali. Pesimista sam bio pred taj meč Hrvata i Šveđana. Nadao sam se, ali potajno. Nisam smeo ništa naglas da kažem. Posle te pobede Šveđana, čestitali smo jedni drugima, uživali. Nismo mnogo slavili jer nas već u četvrtak čekaju nove utakmice. Ali hvala Šveđanima, još jednom", izjavio je Cupara.

Takođe je dao mišljenje u vezi narednih protivnika.

"Nema nikakvog razloga za strah. Ne plašimo se nikoga. Dokazali smo da možemo dobro da igramo, bilo je dosta kritika, ali i sreća nas je malo pogledala, pa smo se našli u Zagrebu. Svašta se od nas sada može očekivati. Borićemo se bez pritiska", rekao je golman "Orlova".

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
14°C
23.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve