Sport
23.02.2018. 12:30
R:E/ sportske.net

RUKOMET: Sunovrat srpskog rukometa

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Povodom optužbi, po svemu sudeći bivšeg selektora, Jovice Cvetkovića u vezi ponašanja igrača na proteklom EP u Hrvatskoj, oglasili su se i igrači, izdali su saopštenje, koje prenosimo u celosti.

"Bez ikakvog razloga stavljeni smo na stub srama, zahvaljujući „selektoru“, koji je izneo niz neistina na naš račun. Sada je došlo vreme da i mi progovorimo. Odgovorno, sportski i moralno tvrdimo da je svaka reč izrečena od stane Cvetkovića notorna laž.

Zar je moguće da selektor jedne zemlje ne zna u kom klubu mu igraju igrači?! Zar je moguće da je pitao kapitena Šešuma kako je u Levenu, neznajući da je on već četiri godine u Gepingenu! Zar je moguće da selektor postavi pitanje Radivojeviću “gde si sad mali”, aludirajući na klub u kom igra, jer naravno to tek nije znao? Zar je moguće da selektor ode u Skoplje da obavi razgovor sa Alemom Toskićem, a on igra u Velenju? Onda valjda i nije trebalo da nas čudi što nije znao 85 odsto protivničkih igrača.

A i kad jeste, pušio je u sali gde se trenira! U trenerci sa grbom Srbije! Na pušenje u svlačionici pred svaku utakmicu smo navikli, to nije novina. Nijednom tokom EP selektor nije putovao sa ekipom autobusom, već privatnim kolima. Nije se znalo kad su doručak ili večera, kad se kreće iz hotela... Za sedam dana u hotelu račun je bio 1.200 evra samo za alkohol! Onda i ne čudi što je selektor svako veče bio pijan.

Pod dejstvom alkohola je napao i udario potpredsednika Saveza, Dragana Škrbića. Igrači su razdvajali i smirili strasti. U najmanju ruku je sramotno i ružno da svoje neznanje, nered i skandale Cvetković pravda preko naših leđa.

Niko od nas nije išao na izlet, nego na EP, da se časno i pošteno, kao i uvek, bori za svoju zemlju“, stoji u saopštenju igrača, prenose "Novosti".

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
10°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve