Sport
25.06.2021. 20:05
R.E./mozzart sport

Rebrača o Žocu

"Sa Željkom stiže milion pozitivnih stvari za Partizan"

Željko rebrača
Izvor: Screenshot_3 Youtube Vece sa Ivanom Ivanovicem.png

Bomba je eksplodirala, Željko Obradović se vratio u svoj Partizan. Nisu mogli crno-beli da dobiju boljeg stratega od čoveka koji je doneo klubu jedinu titulu Evrolige i koji se domogao ukupno devet takvih trofeja u karijeri.

Zna to odlično i njegov imenjak i nekadašnji učenik, Željko Rebrača. Zajedno su osvojili dve Evrolige (1992. i 2000), olimpijsko srebro u Atlanti 1996, svetsko zlato u Atini 1998, evropsko prvenstvo 1995. u Grčkoj i 1997. u Španiji, piše Mozzart sport. 

Zna bivši centar i dvostruki klupski šampion Evrope odlično šta sve popularni Žoc drži u glavi, koliko ima znanja i koliko može da pomogne Parnom valjku. Zato u razgovoru za Mozzart Sport i ističe važnost Obradovićevog povratka među crno-bele.

Može se reći i - istorijskog događaja po Partizan.

"Sama činjenica da najbolji trener Evrope dolazi u Partizan govori sve. Milion pozitivnih stvari stižu sa Željkom. Beograđani će dobiti na ozbiljnosti, sigurnosti i Željko će postaviti sistem rada. Najbitniji je taj Željkov sistem. Dobro znam na koji način radi Obradović i to je najvažnije”, kaže Rebrača u razgovoru za Mozzart Sport.

Vratio se!

Žoc je trener Partizana

Željko Obradović

Žoc je trener Partizana

25.06.2021. 15:53

Vratio se!

Naravno, sada je potrebno da njegovo ime dobije potporu na parketu u vidu konkurentnog sastava. Upravo o tome govori Rebrača i ističe važnost jačine sastava koji će se Obradoviću staviti na raspolaganje.

"Sad, potrebno je da ljudi koji su u Partizanu budu u mogućnosti da isprate Žocove zahteve. Mislim na sam sistem rada. U budžet ne ulazim, ali nadam se malo ozbiljnijem novcu za takmičenja u kojima će Partizan igrati. Takođe, znaće se ko šta radi i radiće ono za šta je angažovan. Saradnja Žoca sa sportskim direktorom Zoranom Savićem doneće rezultate”, jasan je Rebrača i dodaje: 

"Svakako će pažnja javnosti biti usmerena na crno-bele. Dolazak Obradovića dodatno će privući navijače. Potom, angažovanje Željka Obradovića je poslovna odluka Partizana i stvar biznisa. Željkovo ime će privući nove sponzore, donatore, milion pozitivnih stvari stižu sa Željkom. Željko je najveće trenersko ime. Ostvario se u Evropi. Mogući izazov je bio NBA, ali poznajući Željka, koji nije oduševljen sistemom u SAD-u, mislim da mu je veći izazov i motiv povratak u Partizan”, zaključio je Rebrača.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve