Sport
14.10.2019. 13:17
R. E. / Tanjug

SALGADO BRANI JOVIĆA: Vrhunski je napadač, potrebno mu je vreme

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Luka Jović se ne snalazi baš najbolje u Real Madridu. Pritisak zbog velikih očekivanja, teret koji sa sobom nosi ime kluba ispisano na dresu, učinili su svoje i doprineli da Jović od početka sezone još uvek nije postigao gol za ekipu Reala.

Zbog toga se od početka sezone susreće sa kritikama stručnjaka i nezadovoljnih navijača, a da situacija po njega bude još teža potrudila se španska Marca koja ga je proglasila najneproduktivnijim napadačem Real Madrida u ovom veku.

Ipak u moru kritičara, isplivao je Mičel Salgado koji je stao u odbranu srpskog reprezentativca, rekavši da je Joviću neophodno vreme kako bi se dokazao u kraljvskom klubu.

"Jović je mlad igrač. Ako ga je Real doveo to nešto znači. Bio je odličan u Ajntrahtu, dao je mnogo golova i pokazao kvalitet. Mora još da uči, u Realu je veliki pritisak i potrebno mu je vreme. Dobiće ga, svi znamo da je vrhunski napadač", rekao je Salgado za Omnisport.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/Rodrigo Jiminez

Bivši španski reprezentativac uporedio je Jovića sa prvim centarforom Reala Karimom Benzemom.

Povezane vesti - MIJATOVIĆ O JOVIĆEVOM PRELASKU U REAL: Zašto potpisujemo rezerve?

"Jasno je da je Realu bila neophodna "devetka". Benzema je drugačiji od Jovića, učestvuje u igri više nego što je u završnici", naveo je Salgado.

Real je letos za transfer Ajntrahtu izdvojio platio 60 miliona evra i zbog velikih očekivanja, ali i cene, Jović je sve više na udaru kritika u Španiji jer još "posti".

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
3°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve