Sport
22.09.2019. 14:30
R. E.

SANSONE: Ne igramo za opstanak, niti za Evropu, već za Sinišu MIhajlovića

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

"Njegova bolest nas je mnogo pogodila jer postoji velika povezanost između nas i njega", istakao je Nikla Sansone fudbaler Bolonje, istakavši da ne postoji motivisanija ekipa od njegove u Seriji A.

Kako je ofanzivni fudbaler naveo, ekipa se ne bori niti za opstanak, niti za plasman u Evropu, već za svog trenera Sinišu Mihajlovića.

Iako je Mihajlović, zbog lečenja, odvojen od ekipe, njegova energija se oseća u timu, a njegova kritika iz bolničke postelje bila je presudna na utakmici protiv Breše, u prošlom kolu, kada se svojoj ekipi obratio na poluvremenu.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Filippo Venezia/ANSA via AP

Nakon poluvremena, Bolonja je zaigrala potpuno drugačije i uspela da preokrene rezultat i pobedi na gostovanju. Te situacije se prisetio i sam Sansone koji kaže da je tim ujedinjen i da je zajednički doneta odluka da posle preokreta i pobede nad Brešom, ekipa ode ispred bolnice i pozdravi svog trenera.

"Želeli smo da ga iznenadimo i po povratku u Bolonju smo ga posetili", istakao je fudbaler Bolonje.

Povezane vesti - "MIHA, MIHA": Igrači Bolonje posle utakmice sa Brešom pružili podršku treneru

 

Mihajlović je uprokos bolesti, vodio ekipu u prva dva kola, ali će zbog drugogo kruga lečenja morati neko vreme da bude odvojen od ekipe. Bolonja nakon tri kola ima dve pobede i jedan remi i nalaze se na trećem emstu na tabeli.

Ekipi, prvi, pravi izazov predstoji u četvrtom kolu, kada se Bolonja sasatje sa Romom.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
09.12.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve