Sport
11.08.2019. 10:46
R.E./Index.hr

SARI: Moram da se rešim šestorice, to nije normalno

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Nakon poraza Juventusa od Atletika 2:1 u prijateljskoj utakmici, trener Mauricio Sari komentarisao je igru svoje ekipe i pritom izrazio frustraciju naslovima nekih italijanskih novinara.

"Poprilično sam zadovoljan nastupom i svideo mi se stav, posebno u prvom poluvremenu, protiv ekipe koja je bila u boljoj fizičkoj formi od nas. Nikada ne bi trebalo da primamo golove poput onog drugog, ali to je sve deo predsezonskog rada i treninga. Tehnički smo pomerali loptu dobro u prvom poluvremenu, a to nisam video jako dugo", prenosi Index.hr.

Jedan italijanski novinar ga je upitao o njegovoj strategiji u prelaznom roku, a Sari ga je oštro prekinuo.

Povezane vesti - Srpska deca, a evropske zvezde

"Ponekad se stvarno zaprepastim čitajući vaše novine. Pišete o mojim i Paraticijevim odlukama. Moramo da se rešimo šestorice igrača kako bismo zadovoljili listu Lige šampiona. To nisam nigde pročitao, a ti izbori mogu izgledati nenormalno. To me stavlja u vrlo tešku poziciju 20 dana pre kraja prelaznog roka. To je sramotno jer rizikujemo da neki igrači ne mogu nastupiti na vrlo visokom nivou", rekao je Sari.

"Moje mišljenje o Dibali se ne računa"

Pitan je i o propalom Dibalinom transferu u Totenhem.

"Dibala je sa mnom imao samo dva treninga, tako da su sva ocenjivanja prerana. Jasno je da ne može biti na vrhuncu svog stanja, a to utiče i na ono što on može učiniti kao 'lažna devetka'. Kao što sam rekao ranije, s Dibalom mogu razgovarati o svemu što želim, ali tržište ide u određenom smeru i moje mišljenje se računa kao nula. Moramo smanjiti listu za šest igrača, i to je sve.

Volio bih da ih zadržimo sve, ali naš problem je što nemamo igrače koji su odrasli u ovom klubu, postoji samo jedan, tako da će cela ekipa Lige šampiona biti 22 igrača s tri golmana. To nas tera da donosimo odluke na tržištu koje ne želimo donositi."

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
7°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve