Sport
23.08.2022. 15:52
Beta

Vimbldon

Sećate se "pijane" gledatljke? Tužila je Kirjosa

tenis, vimbldon
Izvor: Shutterstock

Britanka Ana Palus, gledateljka koja je udaljena sa Centralnog terena Vimbldona tokom finalnog meča nakon žalbe tenisera Nika Kirjosa, preduzeće sudski postupak protiv Australijanca zbog "nepromišljene i neosnovane optužbe".

Kirjos se tokom finalnog meča protiv Novaka Đokovića, požalio sudiji da mu gledateljka odvlači pažnju dok servira, rekavši da sedi "pijana u prvom redu" i indetifikovao ju je kao "onu koja izgleda kao da je popila 700 pića".

Gledateljka Ana Palus izjavila je da je pokrenula proces protiv Kirjosa kako bi "oprala" svoje ime.

"Ne samo što sam morala da napustim gledalište, već je lažna tvrdnja gospodina Kirjosa emitovana i pročitana od strane miliona širom sveta, nanevši meni i mojoj porodici značajnu štetu i nevolje", izjavila je Palus.

Ona je rekla da će sva eventualno naplaćena odšteta biti donirana u humanitarne svrhe.

"Nadam se da će gospodin Kirjos razmisliti o šteti koju je napravio i ponuditi brzo rešenje za ovu situaciju. Ako on to ne bude želeo da uradi, ja sam obavezna da potražim pravdu na Višem sudu", rekla je Palus.

Incident se dogodio tokom trećeg seta finalnog meča u kom je Novak Đoković slavio sa 3:1.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Novak Đoković ponovo šampion Vimbldona! (FOTO)
1

Bravo!!!

10.07.2022. 18:16

Novak Đoković ponovo šampion Vimbldona! (FOTO)

Šta jedna žena za godišnjicu braka može lepše da dobije od svog supruga nego zlatni pehar. Jelena Đoković je upravo to dobila od svog Novaka i to pehar koji joj stiže pravo sa Vimbldona - Đoković je sedmi put pobedio na ovom prestižnom turniru u Londonu, kao i svoju 21. grend slem titulu pobedivši Australijanca Nika Kirjos u Vimbldonu 3:1, po setovima 4:6, 6:3, 6:4, 7:6!
Close
Vremenska prognoza
few clouds
15°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve