Sport
25.10.2022. 12:52
Beta

"Nisam se povukla"

Serena Vilijams, ipak, nije završila karijeru?

Serena Vilijams 25.10.2022.
Izvor: EPA / JASON SZENES

Legendarna američka teniserka Serena Vilijams ponovo je nagovestila da nije završila karijeru i rekla da su šanse o povratku na teren "vrlo velike".

Osvajačica 23 grend slem titule rekla je da je želela da se udalji od tenisa u avgustu uoči Ju Es opena, na kome je eliminisana u trećem kolu. Porazom od Ajle Tomanović, 41-godišnja Vilijams se oprostila od tenisa, ali je posle toga u više navrata nagovestila da još nije završila karijeru.

Vilijams je to ponovila i na konferenciji njene kompanije u San Francisku.

"Nisam se povukla. Šanse za povratak su vrlo velike. Možete da dođete u moju kuću, tamo imam teren", rekla je Vilijams, preneo je Skaj.

Ona je ipak rekla da se neće skoro vratiti na teren, dok počinje sledeću fazu svog života.

"Još nisam razmišljala o penzionisanju. Ali probudila sam se jedan dan i prvi put u životu pomislila da ne igram za takmičenje i osetila sam se čudno. To je bio prvi dan ostatka mog života i zaista uživam u njemu, ali i dalje pokušavam da pronađem ravnotežu", navela je Vilijams.

Ona je u avgustu, upitana o još jednom nastupu na grend slem turnirima, rekla: "Nikad ne reci nikad", a zatim i da je "oduvek volela Australiju", kao nagoveštaj mogućeg učešća na Australijan openu u januaru u Melburnu.

U septembru u jednoj emisiji Vilijams je govorila o odluci legende NFL Toma Brejdija da promeni odluku o povlačenju posle samo 40 dana.

"Tom Brejdi je počeo sjajan trend. To želim da kažem", rekla je Vilijams.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Tenis je ostao bez svoje kraljice (VIDEO)
Serena Vilijams

US Open

03.09.2022. 10:17

Tenis je ostao bez svoje kraljice (VIDEO)

Zabeležila je 367 pobeda na najvećim turnirima. Osvojila je 73 titule u pojedinačnoj konkurenciji od čega 23 Grend slema, kao i četiri olimpijska zlata Godinama je bila prva teniserka sveta i inspiracima drugima. Sada kada ima 41 godinu došlo je vreme za drugu etapu u životu Serene Vilijams.
Foto
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve