SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Imam leukemiju, bio je to težak udarac

SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Imam leukemiju, bio je to težak udarac


Siniša Mihajlović je na konferenciji za novinare saopštio da boluje od leukemije.

“Želeo sam da sazovem konferenciju za novinare, ali sam tražio da se poštuje moja privatnost. Hteo sam ja da budem taj koji će ekipi i celoj javnosti saopštiti svoju situaciju. Ali to se nažalost nije dogodilo, nisu me ispoštovali jer su želeli da prodaju nekoliko hiljada primeraka novina”, rekao je Mihajlović, dodajući da je uradio testove, i da su oni pokazali da boluje od leukemije.

Povezane vestiItalijanski mediji: Mihajlović prekida karijeru

“To je bio težak udarac, danima sam plakao. Ceo život vam prođe pred očima. Jedva čekam da odem u bolnicu i započnem borbu. Objasnio sam svojim igračima da moramo da napadamo i da pobedimo. Ako budemo čekali i branili se, protivnik će nam zadati udarac. Moram da upotrebim svoju taktiku, i ne sumnjam da ću pobediti. Pobediću za moju porodicu, za moju decu, za sve one koji me vole”, naveo je on.

Kako je istakao, uradio je testove 28. februara i sve je bilo u redu.

“Siguran sam da ste svi mislili da sam ja jedan od poslednjih ljudi koji mogu da se razbole. Trenirao sam svakog dana, sve do maja, putovao svuda, igrao fudbal. Nisam uopšte osećao umor ili bol”, poručio je Mihajlović.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar