Sport
08.06.2023. 20:03
R.E.

Lep gest

"Skupa" fotografija: Šta je to Bjela poklonio Mitroviću (FOTO)

Aleksandar Mitrović
Izvor: EPA / NEIL HALL

U moru nekvalitetnog sadržaja na društvenim mrežama, kojim smo najčešće okruženi, jedna fotografija se izdvojila i uspela da izazove isključivo pozitivne reakcije.

Naime, Dragan Bjelogrlić je na Instagram profilu objavio fotografiju sa Aleksandrom Mitrovićem na kojoj se vidi poklon koji je namenjen reprezentativcu Srbije. 

Bjelogrlić je Mitroviću poklonio "Longinovo Koplje" iz serije "Senke nad Balkanom" zbog njegovog učestvovanja u humanitranoj akciji. 

"Mitar je dobio Koplje… E sad tek kreće ludilo… Mitrović je čovek velikog srca. I na terenu i van njega. U humanitarnoj akciji "Da Luka ponovo stvara" donirao je značajna sredstva. U znak zahvalnosti poklonio sam mu "Longinovo Koplje" iz serije "Senke nad Balkanom". Koplje je u pravim rukama", napisao je naš glumac i reditelj.

Humanitarna akcija „Da Luka ponovo stvara“ pokrenuta je još 2021. godine na inicijativu dve produkcijske kuće. Ova akcija pokrenuta je u ime Luke Kurjačkog, mladog scenariste i studenta Dragana Bjelogrlića, kome je bio potreban novac za lečenje u Japanu. Nažalost, Luka je borbu za život izgubio početkom 2022. godine.

Među sportistima koji su donirali novac, osim Mitrovića nalaze se i Nemanja Matić, Aleksandar Kolarov, Luka Milivojević, Bogdan Bogdanović…

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Mitroooos ušao u istoriju!
1

Bravo!!!

25.09.2022. 11:34

Mitroooos ušao u istoriju!

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je u subotu uveče Švedsku rezultatom 4:1 u petom kolu grupne faze Lige nacija, a zvezda utakmice bio je Aleksandar Mitrović, koji je postigao čak tri pogotka! I to nije sve...
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve