Sport
10.12.2023. 22:50
R. E.

Menja Miodraga Radulovića

Srpski trener na klupi Crne Gore?

1
Izvor: EPA / MTI / TAMAS KOVACS

Bivši fudbaler Partizana i reprezentativac Jugoslavije mogao bi da preuzme selekciju Crne Gore.

Mediji prenose kako je iskusni strateg Slaviša Jokanović već obavio prvi razgovor sa predsednikom Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejanom Savićevićem i da bi saradnja trebalo da bude ozvaničena početkom 2024. godine.

"Sokolovi" su nedavno ostali bez trenera jer je Miodrag Radulović napustio poziciju selektora nakon što mu je istekao ugovor.

On je vodio reprezentaciju u kvalifikacijama za Svetsko i Evropsko prvenstvo, ali nije uspeo da se plasira ni na jedan turnir. Takođe je bio trener i u jednom izdanju Lige nacija gde je Crna Gora sačuvala status u Ligi B.

1
Izvor: EPA / ANDY RAIN

Savićević je i ranije želeo da vidi Jokanovića na klupi reprezentacije ali do dogovora nije došlo, prenela je Arena sport.

Jokanović je bio trener Partizana, Muantong junajteda, Levskog, Erkulesa, Votforda, Makabi Tel Aviva, Fulama, Al Garafe, Šefild Junajteda i Dinama iz Moskve. Upravo mu je klub iz prestonice Rusije bila poslednja destinacija i od maja ove godine je bez angažmana.

Osvojio je dve "duple krune" dok je vodio Partizan, tajlandsku ligu i uveo je Votford i Fulam iz Čempionšipa u Premijer ligu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Dragan Stojković o tome da li će ostati selektor reprezentacije
1

Piksi

24.11.2023. 10:46

Dragan Stojković o tome da li će ostati selektor reprezentacije

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evopsko prvenstvo posle više od 20 godina. Orlovi će igrati u Nemačkoj, na najvećoj evropskoj sceni, međutim, stiče se utisak da javnost i dalje nije zadovoljna igrama reprezentacije.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve