Sport
12.07.2019. 17:14
R.E./Index.hr

SLUŽBENO: Grizman novi igrač Barselone

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Barselona je i službeno potvrdila kupovinu Griezmana. Francuski napadač definitivno je napustio Atletiko Madrid i pojačao klub iz Katalonije.

 Griezman je profesionalnu karijeru započeo u Real Soiedadu u kojem je bio od 2005. kao dečak do 2014. kada je otišao u Atletiko. U Madridu je proveo pet godina i postao legenda kluba, piše Index.hr.

Za madridski klub odigrao je više od 180 utakmica i postigao preko 100 golova. Sa Atletikom je osvojio Ligu Evrope, španski superkup i UEFA superkup.

Francuz je nedavno napunio 28 godina, a od njega se u Barseloni očekuju fudbal života. Njegov dolazak dovodi u pitanje i odlazak Dembelea koga španski mediji sele u Bajern, a sve se više priča i o povratku Nejmara koji bi vrlo rado napustio PSG.

Griezman je u Barselonu trebalo da pređe pre Svetskog prvenstva u Rusiji, ali je ipak odlučio da ostane još jednu sezonu u Atletiko Madridu.

Barselona stvara pravi "dream team". Osim Griezmana, dovela je i De Jonga iz Ajaksaa, a ukoliko katalonski velikan uspe da dovede Nejmara i još jednog odbrambenog igrača (spominje se De Liht) bila bi to sjajna ekipa za pohod na vrh Španije i Evrope. Aktualni španski prvak bi tako u ekipi imao velike zvezde: Mesi, Suarez, Rakitić, Nejmar, Griezman, Kutinjo, De Jong...

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
7°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve