Sport
15.05.2019. 16:00
R.E./Index.hr

DINAMO "KAŽNJEN" zbog "Šugava Rijeko, puna si Srba, ne brini, Rijeko, ima još vrba"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Hrvatski derbi odigran 11. maja ove godine, između Dinamo Zagreba i Rijeke, nije mogao da prođe bez pominjanja Srba, kako smo uostalom i navikli.

Naime, navijači Dinama, "Bad Blue Boys-i" skandirali su Riječanima: "Šugava Rijeko, puna si Srba, ne brini, Rijeko, ima još vrba", zaboravljajući da na klupi njihovog voljenog kluba sedi upravo Srbin Komnen Andrić, rođen u Novom Pazaru.

Četiri dana kasnije, stigla je i kazna. Disciplinska komisija hrvatske fudbalske lige odlučila je da kazni Dinamo zatvaranjem severne tribine Maksimira na samo jednoj utakmici.

Na ovu prilično mizernu kaznu treba dodati i mogućnost da do nje možda neće ni doći. Kako Index.hr saznaje hrvatski prvak će se na ovu odluku žaliti i time automatski odložiti izvršenje kazne

"Kako se radi o ponovljenom prekršaju, FK Dinamo je kažnjen odigravanjem prve sledeće prvenstvene ili kup utakmice (nakon konačne odluke) bez prisustva gledaoca na severnoj tribini Stadiona Maksimir i novčanom kaznom u iznosu od 10.000 kuna", objavljeno je na stranici Prve HNL, a to znači da će Dinamo ako mu žalba bude odbijena, utakmicu pred praznim severom igrati tek naredne sezone.

Podsetimo Bojsi su Riječane u tri navrata provocirali pjesmom: "Šugava Rijeko smrdljivi grade pobit ću pola tvoje Armade, Šugava Rijeko puna si Srba, ne brini Rijeko ima još vrba".

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
16.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve