Sport
29.10.2019. 16:25
M. P.

"ŠPANIJO VRAĆAM SE": Barsa, Real, Atletiko, gde će Ibrahimović?

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Kako to obično biva, svaki Ibrahimovićev gest, ili izjava propraćeni su sa velikom pažnjom svetske javnosti. Ipak, njegovo poslednje obraćanje izazvalo je pravi mali zemljotres.

"Zdravo Španijo. Pogodite šta ima novo? Vraćam se u Španiju", poručio je Ibrahimović putem društvenih mreža i izazvao mnoštvo spekulacija među fanovima gde bi mogao da nastavi karijeru.


View this post on Instagram

Zlatan to La Liga confirmed?! ???

A post shared by ESPN FC (@espnfc) on Oct 29, 2019 at 4:31am PDT

Iako u svom obraćanju nije otkrivao svoju buduću destinaciju u Španiji, logično počeli su da se spominju najveći klubovi - Barselona, Real Madrid, Atletiko.

 

Ibrahimoviću uskoro ističe ugovor sa Los Anđeles Galaksijima i gotovo sigurno će promeniti sredinu. Do sada se najčešće spominjala Italija, kao i Boka Juniors, ali izgleda da bi Ibra mogao da ode u drugom smer.

Povezane vesti - IBRAHIMOVIĆ: Nisam životinja pa da me postave kako bi me ljudi gledali

Španija mu nije ostala u lepom sećanju, proveo je svega jednu sezonu u dresu Barselone 2009/2010 godine, a Šveđanin je više puta isticao nezadovoljstvo načinom na koji ga je, te sezone, tretirao Pep Gvardiola.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/PAUL BUCK

"Kad kupujete mene to vam je kao da kupujete Ferari. Ako vozite Ferari onda ćete u njega točiti najbolje gorivo gorivo, vozićete ga po auto-putu i pritisnuti gas. Gvardiola je u Ferarija sipao dizel i vozio ga po seoskim ulicama. Trebaolo je da kupi Fijata", izjavio je jednom prilikom Ibrahimović.

Možda je došlo vreme da stekne nove uspomene iz Španije.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
9°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve