Sport
06.10.2023. 17:30
Beta

Višegodišnja suspenzija

Slavnom fudbaleru doping došao glave

pol-pogba-710x422.jpg

Fudbaler Juventusa Pol Pogba suočava se sa četvorogodišnjom suspenzijom, pošto je i analiza B uzorka pokazala da je bio pozitivan na testosteron.

Francuski fudbaler nasumično je testiran posle utakmice Juventusa i Udinezea u Seriji A, 20. avgusta, koju je odgledao sa klupe. On je bio pozitivan na testosteron, hormon koji povećava izdržljivost.

Pošto je i drugi uzorak na testiranju bio pozitivan, Pogba bi mogao da bude suspendovan na četiri godine, preneo je Skaj.

Nakon što je italijansko anti-doping telo prošlog meseca potvrdilo suspenziju, Juventus je saopštio da će "razmotriti naredne proceduralne korake" i mogao bi da raskine ugovor sa Pogbom.

Pogba je pre više od godinu dana iz Mančester junajteda prešao u Juventus i od tada se mučio sa povredama. Prošle godine nije igrao na Svetskom prvenstvu u Kataru zbog povrede kolena, a prošle sezone igrao je u samo šest prvenstvenih utakmica za Juventus.

Ove sezone nijednom nije bio prvotimac, a u dve utakmice u igru je ulazio sa klupe.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ovo je Piksijev spisak za Mađare i Crnogorce
1

Kvalifikacije za EURO

06.10.2023. 14:50

Ovo je Piksijev spisak za Mađare i Crnogorce

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković saopštio je konačan spisak igrača za utakmice protiv Mađarske i Crne Gore, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve