Sport
06.03.2018. 11:34
R:E/ tanjug.rs

SPORT: "Država uz vas" Vučić

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas svetsku šampionku u skoku u dalj Ivanu Španović i osvajače medalja na Evropskom prvenstvu u streljaštvu, zahvalio se što su na najbolji način predstavljali svoju zemlju i obećao dalju pomoć države.

Vučić je rekao da će država učiniti sve da sportisti imaju maksimalnu pomoć i izrazio nadu da na OI u Tokiju mogu da osvoje 12 medalja, četiri više nego u Riju.

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je danas da bi lično bila veoma nezadovoljna da na minulom dvoranskom prvenstvu sveta u Birmingemu nije osvojila zlatnu medalju u skoku u dalj.

"Konačno zlato, baš kao što ste i vi u medijima prokomentarisali. Stvarno tako mislim, posle toliko uspešnih i manje uspešnih takmičenja na Svetskim prvenstvima konačno sam uspela. Ovo je bilo takmičenje gde bih se posle devet osvojenih medalja lično osećala vrlo nezadovoljno da nisam uspela. To ne kažem zato što želim, nego smo se spremali i mislim da sam sazrela da se borim za zlato", rekla je Španovićeva novinarima posle prijema kod predsednika Aleksandra Vučića.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
3°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve