Sport
07.03.2018. 16:07
R:E/ kurir.rs

SPORT: Olimpijac jedva ostao živ, napadnut testerom!

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Poznati triatlonac iz Južne Afrike Mlengi Gvala napadnut je blizu grada Durbana, a tom prilikom napadači su pokušali da mi iseku nogu. Trojica napadača napravila su zasedu slavnom sportisti i pokušali su da ga povrede.

"U utorak u tri sata ujutro Gvala je krenuo da se nađe sa drugom sa kojim je nameravao da trenira kada su ga napali", rekao je Denis Džekson, direktor organizacije koja pruža podršku sportistima u Durbanu.

https://twitter.com/NYDailyNews/status/971067910453125121?ref_src=twsrc…

Napadači su pokušali da mu odseku nogu testerom.

"Oni su iskočili iz žbunja. Pomislio je da hoće da ga opljačkaju pa im je ponudio svoj telefon, novčanik i bicikl", rekao je prijatelj.

"Međutim, oni to nisu želeli. Uzeli su testeru i krenuli na 'posao'. Dvojica su ga držala za gornji deo tela dok je jedan rezao nogu. Mislim da su stigli do kosti i onda nisu mogli dalje. Onda su pokušali da iseku drugu nogu", ispričao je Gvalin prijatelj.

"Mladi triatlonac je hitno operisan kako bi mu se spasila noga. Lekari su optimisti. Gvala je neverovatan, prijateljski raspoložen prema svima i veliki ambasador sporta", napomenuo je Džekson.

Prema policijskim podacima, Južnoafrička Republika beleži vrlo visoku stopu kriminala sa čak 51 ubistva dnevno.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
24.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve