Sport
30.10.2019. 17:19
Index. hr

"SPREČITI LAŽI": Pokrenuta peticija da se Kolinda izbaci iz članstva FK Rijeka

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

I dalje pristižu reakcije na izjavu Kolinde Grabar Kitarović koja je na promociji filma o IVanu Gudelju uvredila sve navijače Rijeke.

Na web stranici Peticija24.com pojavila se peticija za "izbacivanje Kolinde Grabar Kitarović iz članstva HNK Rijeka".

"Kao navijači HNK Rijeka tražimo od kluba da zbog izrečenih laži i kleveta na račun kluba, kao mjeru zaštite digniteta i ponosa kluba , kraja kojem pripada i svih onih kojima je klub pri srcu Kolinda Grabar Kitarović bude izbrisana iz članstva HNK Rijeka", navode pokretači peticije.

Povezane vesti - Kitarović: Rijeka je bila rezervni klub Zvezde i Partizana

Podsetimo, Kolinda je rekla da je kao tinejdžerka navijala samo za Hajduk i Dinamo jer su ta dva kluba, po njoj, bili simboli hrvatstva. Za Rijeku nije jer, kako je rekla, bila su neka druga vremena. Kasnije je objasnila da je pod tim ''druga vremena'' mislila da je Rijeka u 80-ima bila rezervni klub Partizanu i Zvezdi pa, eto, zbog toga nije bilo hrvatski ispravno navijati za ekipu s Kantride.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/Szilard Koszticsak HUNGARY OUT

''Dinamo i Hajduk bili su toliko blizu mog srca. Fudbal je za nas koji smo voleli Hrvatsku bio puno više od fudbala. Fudbal je značio narodno zajedništvo i on je za sve nas koji smo navijali za Hajduk i Dinamo bio ono što je povezivalo sve od juga do severa'', rekla je Grabar-Kitarović.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve