SPREMA SE VELIKA RAZMENA: Real za Pogbu nudi tri zvezde

SPREMA SE VELIKA RAZMENA: Real za Pogbu nudi tri zvezde

EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications


Ugledni The Times donosi veliku vest pred skorašnji početak letnjeg prelaznog roka. Real, u napad na jednu od dvije glavne mete, kreće sa ponudom Mančester Junaitedu za razmenu po načelu trojica za jednog, prenosi Index.hr.

Eden Azar je već dogovoren i dolazi uz odštetu od 110 miliona evra i još 15 miliona kroz bonuse.

Prema ovom izvoru, Zidan za Pol Pogbu nudi čak tri Realove zvezde koje je otpisao: Kejlora Navasa, Džejmsa Rodrigeza i Gareta Bejla.

Pogba (26) se 2016. vratio u Junaited uz tada svetski rekord od 105 miliona evra, ali je u Mančesteru nezadovoljan i želi otići.

Kejlor Navas (32) je u Real došao pre pet godina uz odštetu od 10 miliona evra. Bejl će narednog meseca napuniti 30 godina, a Real ga je kupio leta 2013. za tada rekordnih 100 miliona evra.

Rodriguez će uskoro napuniti 28 godina. Iz Reala, u koji je došao pre pet godina i za 70 miliona evra, odlazi nakon dve sezone na pozajmicu u Bajern.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar