SRĐAN ĐOKOVIĆ: Dimitrov naneo veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i našoj porodici

SRĐAN ĐOKOVIĆ: Dimitrov naneo veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i našoj porodici

Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images


Srđan Ðoković, otac Novaka Ðokovića, izjavio je da je bugarski teniser Grigor Dimitrov neodgovornim ponašanjem izazvao prekid “Adria toura” u Zadru i da je naneo veliku štetu Srbiji i Hrvatskoj.

“Zašto se to dogodilo? Zato što je čovek verovatno došao bolestan ko zna odakle. Nije se tu testirao, testirao se na nekom drugom mestu… Mislim da to nije u redu. Naneo je veliku štetu i Hrvatskoj i nama kao porodici i Srbiji”, rekao je Đokovic za RTL.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Regionalni Adria tour u Zadru prekinut je kada je Dimitrov objavio da je pozitivan na korona virus, a kasnije se utvrdilo da su virusom zaražen i Novak Ðoković i njegova supruga, kao i teniseri Borna Ćorić i Viktror Troicki.

Povezane vesti – ENDI MAREJ: Uvek sam imao dobar odnos sa Novakom, ali…

“Nikome nije dobro, pa ni njemu. Nikome nije dobro zbog ove situacije, Naravno da se ne oseća dobro, ali šta ćete, situacija je takva kakva jeste. Iz ovoga moramo da izademo jači, da shvatimo da ovo mora da prođe, da se na neki način svi zaštitimo”, zaključio je Ðoković.

 EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

On je dodao da se nada da će najbolji teniseri u budućnosti ponovo doći u Zadar.

Povezane vesti – KIRJOS O ĐOKOVIĆU: Ne prozivajte me više zbog mojih postupaka

“Mi ćemo sve uraditi da u budućnosti da, kada bude neko normalno vreme i kad ne budemo imali ovakve strahove, ponovimo sve ovo. Sa zadovoljstvom ćemo doći u Zadar”, zaključio je Novakov otac.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar