Sport
08.03.2021. 19:02
Promo

Za kraj marta,

STIŽE TURNIR ZA NAJBOLJE OD NAJBOLJIH: „GOATS“ okuplja PUBG duo timove u regiji

fhd.png

Za kraj marta, Kuvo TV je odlučio da obraduje sve regionalne obožavaoce jedne od trenutno najpoznatijih battle royale igara –

Za kraj marta, Kuvo TV je odlučio da obraduje sve regionalne obožavaoce jedne od trenutno najpoznatijih battle royale igara – PlayerUnknown's BattleGrounds.

„GOATS“, turnir šaljivog naziva, okupiće najbolje PUBG duo timove u regiji kako bi se borili za nagradni fond od 500 EUR.

Prijave su otvorene od 8. do 18. marta, za sve igrače ex-yu koji su stariji od 16 godina.

Takmičenje će trajati tri takmičarska dana. Kvalifikacije se igraju 19. i 20. marta, dok šampionski duo dobijamo 21. marta, kada će se u finalu sastati najbolje 32 ekipe iz kvalifikacija.

Prijave za takmičenje možete popuniti OVDJE, a prenos drugog i trećeg takmičarskog dana pratite uživo preko KuvoTV YouTube i Twitch kanala sa početkom od 18 časova.

Ovaj battle royale naslov svake godine obara rekorde posjećenosti i nalazi se u samom vrhu omiljenih igara gejmera širom planete. Regionalni gejming projekat KUVO TV do sada je uspješno organizovao turnire u League of Legends-u, Fortnite-u, Valorant-u, a za PUBG GOATS se predviđa veliki odaziv.

KuvoTV gejming kanal možete pratiti u mts ponudi TV kanala i svim pridruženim mrežama.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
20°C
22.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve