Sport
02.03.2024. 18:24
R.E.

Superliga Srbije

Zvezda iz dva penala do tri boda

1
Izvor: BETAPHOTO / Marko Metlas

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su kao gosti TCS rezultatom 3:1 u meču 23. kola Superlige Srbije.

U osmom minutu gost je imao prvu veliku priliku, Gelor Kanga je pogodio prečku. Zvezda je u 30. minutu ostala bez kapitena, Aleksandar Dragović je zbog povrede morao da napusti teren, a zamenio ga je Naser Điga.

U 35. minutu posle intervencije iz VAR sobe dosuđen je penal za Crvenu zvezdu koji je realizovao Kanga. Upravo je Gabonac i izborio najstrožu kaznu. Trener Zvezde Vladan Milojević je u finišu poluvremena morao da napravi još jednu prinudnu izmenu, povređenog Vladimira Lučića zamenio je Marko Stamenić.

TSC je izjednačio u 61. minutu, strelac je posle kornera bio nekadašnji član Crvene zvezde Miloš Pantović. Samo dva minuta kasnije Osman Bukari je golom vratio vođstvo Zvezdi, posle asistencije Kange. Pitanje pobednika rešeno je u 84. minutu, Hvang In-Bom je sigurno realizovao penal koji je skrivio Goran Antonić faulom nad Piterom Olajinkom.

Zvezda je sad prva sa 58 bodova, Partizan ima 56 i od 18.30 igra kod kuće protiv Železničara. U narednom kolu, Zvezda sledeće subote od 17 časova, dočekuje baš "večitog rivala" i jedinog protivkandidata u trci za titulu. TSC već u četvrtak gostuje Napretku.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
30.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve