Sport
14.07.2022. 14:05
Beta

Mančester junajted

Ten Hag o Kristijanu Ronaldu

Erik Ten Hag
Izvor: EPA / RUNGROJ YONGRIT

Trener Mančester junajteda Erik ten Hag rekao je da se situacija u vezi sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom nije promenila, odnosno da i dalje računa na portugalskog igrača.

Fudbaleri Junajteda doputovali su iz Bangkoka u Melburn na predsezonsku turneju, a Ronaldo iz privatnih razloga nije putovao sa ekipom, već je ostao u Portugalu gde je trenirao u trening centru reprezentacije.

Mediji su zbog toga spekulisali da će 37-godišnji fudbaler napustiti Old Traford. Ten Hag je nedavno rekao da Ronaldo nije na prodaju i da na njega klub u potpunosti računa u ovoj sezoni, a po dolasku u Melburn na konferenciji za novinare "nije želeo da doliva ulje na vatru", preneo je Skaj. 

"Imali smo saopštenje u vezi s tim i ništa se nije promenilo", rekao je Ten Hag.
 

Ronaldo je po završetku prošle sezone rekao da je nezadovoljan ambicijama kluba i da bi želeo ponovo da igra u Ligi šampiona. Junajted će ove sezone igrati u Ligi Evropa, pošto je zauzeo šesto mesto u Premijer ligi sa 35 bodova zaostatka za šampionom Mančester sitijem.

Junajted je osvojio 58 bodova, najmanje otkako je osnovana Premijer liga 1992. godine, a Ten Hag veruje da ekipa koju trenutno ima može da postigne bolje rezultate.

"Mislim da Mančester junajted ima veliki potencijal i zaista dobre fudbalere. Imamo iskusne igrače, ali i mlade, koji imaju potencijal. Sada treba to da pokažu i čeka nas težak posao. Mančester junajted je po tome poznat. Markus Rašford je jedan od njih, zar ne? On je simbol akademije Mančester junajteda, a posle njega će doći mnogo talenata", naveo je Ten Hag.

Rašford je rekao da je ekipa sada mnogo spremnija nego što je bila prošle sezone.
 

"Ovo je novi početak. Prve dve i po nedelje treninga su bile dobre, mnogo smo napredovali i spremniji smo nego prošle sezone. Možemo još da napredujemo. Dobro se osećam, radujem se prilici za veći broj utakmica. Svež sam i spreman", naveo je Rašford.
 

Junajted će u petak u Australiji igrati prijateljsku utakmicu protiv ekipe Melburn Viktori.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ronaldo o budućnosti Mančester junajteda
Kristijano Ronaldo 3.6.2022.

Fudbal

03.06.2022. 13:42

Ronaldo o budućnosti Mančester junajteda

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo rekao je da je i dalje uz svoj tim i da će se potruditi da klubu vrati staru slavu.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
13°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve