Sport
07.10.2019. 16:25
R. E.

TEO SE VRATIO NA TEREN Đorđević: Pokazao je da je vođa

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Miloš Teodosić vratio se na parket nakon povrede, zbog koje je propustio SP, i predvodio ekipu Virtus Bolonje do četvrte pobede uzastopne pobede u utakmici protiv Venecije.

U utakmici koja je završena rezultatom 75:70 u korist Bolonje, Teodosić se dominantno nametnuo od prvog minuta i meč završio sa 22 poena i sedam asistencija.

Njegovu partiju prokomentarisao je i trener italijanske ekipe, Aleksandar Đorđević, istakavši da je Teodosić još jednom pokazao da je vođa.

"Igrači sa klupe su nam mnogo pomogli, posebno Teodosić, i to u prvom poluvremenu. On je potvrdio da kada je zdrav ima kvalitet i iskustvo da pogura tim. Tokom tajm-auta je poručio ekipi: 'Moramo biti mirni, onda sigurno dobijamo', i to u trenutku kada je ekipa gubila 10 razlike. Tim je to čuo, a on je pokazao da je vođa, izuzetan igrač koji oseća svoju ulogu.

Povezane vesti - Kapiten. Lider.

Miloš je još daleko od forme neophodne za odigravanje utakmica na svakih tri dana. Ali oporavlja se i radićemo i dalje na poboljšanju njegovog stanja", rekao je Đorđević.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve