TERZIĆ PRED OLIMPIJAKOS: Bratstvo dva kluba nastaviće da živi još jače

TERZIĆ PRED OLIMPIJAKOS: Bratstvo dva kluba nastaviće da živi još jače

FOTO TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ bk


Crvena zvezda dočekuje večeras Olimpijakos u drugom kolu Lige šampiona, a pored velike borbe na terenu, duel će obeležiti i bratski odnosi dva kluba, pogotovo navijača.

Kako su grčki mediji ranije najavili, u Beograd je doputovalo oko 2.000 navijača Olimpijakosa, dok će vođe navijačke grupše “Gate 7”, navodno biti navijati sa delijama na severnoj tribini.

Povodom utakmice, oglasio se i generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić koji je za grčki “Sport24” izjavio da će utakmica samo ojačati odnose dva kluba.

Povezane vesti – MILOJEVIĆ: Vezuje nas prijateljstvo, ali gledam samo teren

“Iskreno se radujem predstojećem meču između Zvezde i Olimpijakosa. To će biti susret dva bratska kluba i šansa da naše bratske odnose podignemo na još viši nivo”, rekao je Terzić za grčki “Sport24”.

FOTO TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ bk

FOTO TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ bk

Ipak i pored sjajnih odnosa dva kluba, Terzić ističe da to neće sprečiti ekipe da na terenu pokažu najbolje i da urade sve kako bi došle do važne pobede.

“Odnos između klubova neće zaustaviti igrače da igraju što bolje kako bi izašli kao pobednici. Igra se za bodove, značajna finansijska sredsta i slavu u Ligi šampiona”, istakao je Terzić i dodao:

“Crvena zvezda isto tako ima odličan tim. Želimo da pobedimo na terenu, a Olimpijakosu da bude šampion grčkog fudbala i da redovno igra u Ligi šampiona. Biće ovo sigurno veliki spektakl. Bez obzira na krajnji rezultat ovih utakmica, bratstvo između dva kluba nastaviće da živi još jače”, zaključio je on.

Utakmica između srpskog i grčkog kluba na programu je od 21 sat.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar