Sport
17.10.2022. 10:11
R.E.

Doček odbojkašica

Tijana Bošković otkrila tajnu uspeha (FOTO, VIDEO)

1
Izvor: Beoinfo

Više hiljada građana okupilo se ispred Starog dvora u Beogradu da dočeka naše zlatne odbojkašice, na dočeku koji je organizovao Grad Beograd.

Svetske šampionke i članove stručnog štaba njihovog tima u Starom dvoru, dočekali su gradonačenik Aleksandar Šapić, predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i gradski sekretar za sport i omladinu Nikola Penić. 

Nakon prijema sportistkinje su, predvođene najboljom na svetu Tijanom Bošković, tradicionalno sa balkona Starog dvora pozdravile okupljene građane i dobile ovacije. Obraćajući se, rekle su da za ovakve trenutke vredi živeti, raditi i igrati odbojku, a da je tajna njihovog uspeha što Srbiju nose u srcu, a ovaj balkon u mislima.

1
Izvor: Beoinfo

Italijanski stručnjak Danijele Santareli je, obraćajući se, istakao da je ovaj uspeh zaslužen i da su devojke napravile fantastičnu sinergiju.

Kapiten reprezentacije Tijana Bošković je istakla da su svaki dan osećale jaku podršku iz Srbije. 

"Za nas je uvek bila i biće velika čast da igradmo za našu zemlju. Čvrsto verujem da se vidimo sledeće godine na istom mestu i istim povodom", rekla je Tijana Bošković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Bravo, carice! Odbojkašice Srbije prvakinje sveta!
1

Holandija

15.10.2022. 21:34

Bravo, carice! Odbojkašice Srbije prvakinje sveta!

Odbojkašice Srbije odbranile su titulu prvaka sveta! U finalu Svetskog prvenstva u Holandiji pobedile su Brazilom rezultatom 3:0 (26:24, 25:22, 25:).
Close
Vremenska prognoza
light rain
14°C
03.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve