Sport
05.06.2019. 14:34
R.E./FFT/Foto:

TO MOŽE SAMO MARADONA: Navija za Siti, ali bi da trenira gradskog rivala

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Legendardni Diego Maradona rekao je u intervjuu za FourFourTwo da je on trener koji bi mogao da vrati Mančester Junaitedu staru slavu.

Argentinac trenutno sa klupe vodi meksičkog drugologaša Dordosa, ali očigledno ne bi imao ništa protiv da promeni posao i preuzme drugi klub i to ni manje ni više nego Mančester.
"Ako je Mančester Junaitedu potreban trener, ja sam čovek za njih.", izjavio je Maradona za FFT i dodao:
"Znam da prodaju mnogo dresova širom sveta, ali njima su potrebni trofeji, a ja to mogu da im obezbedim".

Da je Maradona u pravu, makar kada su u pitanju trofeji, govori činjenica da Crveni đavoli nisu osvojili titulu u Premijer ligi od kako je Ser Aleks Ferguson otišao sa Old Traforda 2013. godine. U poslednjih šest godina osvojili su jedan FA kup, jedan Liga kup i jednu Ligu evrope.

Međutim, taman kada se ponudio upravi Junaiteda, Maradona je otkrio i da navija za gradskog rivala Siti, koji je zbog uspeha poslednjih godina, trn u oku crvenom delu Mančestera.
" Mančester Junaited je dugo bio moj omiljeni klub u engleskoj. Toliko sjajnih igrača je prošlo kroz ovaj tim, imali su odličnog trenera Aleksa Fergusona... Međutim, moram da kažem da je moj omiljni klub trenutno Mančester Siti. Znam da to ne bi trebalo da se menja, ali tako je zbog Aguera. Razgovaramo mnogo i igra u sjajnom timu", rekao je legendarni Argentinac u intervjuu za FFT.

Dotakao se Amradona i igrača koji mu se sviđa kako igra, ali i Pogbe.
" U sadašnjem Junaitedu najviše mi se sviđa Erera, dok bi Pol Pogba bi trebalo da radi mnogo više!"

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve