TONI KROS: Svi su bili srećni zbog Ronaldovog odlaska

TONI KROS: Svi su bili srećni zbog Ronaldovog odlaska

(AP Photo/Francisco Seco)


Real Madrid je produžio ugovor sa Tonijem Krosom do leta 2023. godine. Sjajni Nemac, koji je sa španskim klubom osvojio tri Lige šampiona, u razgovoru za Sport Bild najpre je govorio o odlasku Kristijana Ronalda u Juventus, nakon čega više ništa nije bilo isto u Madridu.

“Nemoguće je ne osetiti odsustvo igrača kao što je Kristijano Ronaldo. On je rešio toliko utakmica i svi su bili srećni zbog njegovog doprinosa. Međutim, potom je nakon devet godina osetio da je vreme za novo iskustvo, a Real je zaradio dosta novca, tako da su njegovim odlaskom svi bili srećni”, rekao je Kros, prenosi Index.hr.

Svetski prvak sa Nemačkom iz 2014. ima 29 godina i još nekoliko velikih sezona u nogama.

“Kad mi istekne ugovor imaću 33 godine i možda bih se mogao tada i penzionisati. Onda ću sesti i razmisliti o tome. U svakom slučaju, već sada odbacujem da ću igrati fudbal u Sjedinjenim Američkim Državama, Kini ili Kataru. To se neće dogoditi”, zaključio je Kros.

Kros je u Real stigao iz Bajerna za svega 25 miliona evra, a do sada je odigrao za tim iz Madrida 233 utakmice, postigao 13 golova i upisao 59 asistencija, uz 11 osvojenih trofeja.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar