“TRENUTNO NEMAM MESTA ZA NJEGA”: Pešić reagovao na Durentovu želju da zaigra za Barsu

“TRENUTNO NEMAM MESTA ZA NJEGA”: Pešić reagovao na Durentovu želju da zaigra za Barsu

EPA-EFE/SEDAT SUNA


Kevin Durent ove godine ne igra zbog operacije Ahilove tetive i ima dosta slobodnog vremena pa je tako prošle nedelje gostovao kod Sergea Ibake, bivšeg saigrača iz Oklahoma Sitija, u njegovoj kulinarskoj emisiji “Koliko si gladan?”

Deo razgovora u kojem Durent kaže da bi jednog dana voleo da zaigra za Barselonu, prilično je odjeknuo, piše Index. hr.

“Evroligaške utakmice deluju zabavno”

“Ostvario sam dosta toga jako rano u karijeri, sada bi trebalo da vidim šta mogu još da napravim. Stvarno bih hteo da igram u Europi poslednju godinu u karijeri. Gde? U Barseloni. Govorimo o drugoj najboljoj ligi na svetu. Euroligaške utakmice izgledaju kao da su vrlo zabavne”, rekao je Durant.

 EPA-EFE/MARK R. CRISTINO

EPA-EFE/MARK R. CRISTINO

U Barseoni su, čini se, ozbiljno shvatili njegovu nameru i već mu pripremili dres s brojem 35, koji je nosio u Tanderima i Voriorsima i objavili su fotografiju na društvenim mrežama.

“Evo tvog dresa Barselone za slučaj da tvoj ludi san postane luda stvarnost”, napisali su.

Durantovu izjavu prokomentarisao je i Barsin trener Svetislav Pešić, koji je odmah u startu rekao da nije iznenađen.

“Durent poznaje situaciju u košarci i van NBA lige jer je u više navrata igrao za američku reprezentaciju i osvojio Svetsko prvenstvo 2010. u Turskoj, na primer. To je znak koliko su se stvari promenile u posljednjih pet ili 10 godina, jer igrači tog nivao nisu ni znali da postoji druga vrsta košarke. Sad znaju jer je košarka globalan sport”, rekao je Pešić za Mundo Deportivo i dodao:

“Imaće mesto u našoj ekipi, ali ne ove sezone. Sledeće.”

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar