Sport
26.07.2021. 10:34
R.E.

Skokovi sa mosta

U Mostaru uvek pobeđuju samo Mostarci? Sad nije bilo tako

mostar, skokovi, 26. 7. 2021.
Izvor: EPA / FEHIM DEMIR

Užičanin Dragan Milnović pobedio je u skokovima na glavu sa Starog mosta u Mostaru, i titulu pobednika - poznatu mostarsku lastu, nakon dugo vremena odneo iz grada na Neretvi.

Time je, kako piše Klix.ba, razbio famu da u Mostaru uvek pobeđuju samo Mostarci.

Ponosan na osvojenu titulu, Milnović je nakon preuzimanja pobedničkog pehara rekao da je pobeda za njega ogromni uspeh, jer su mostarski skokovi poseban izazov za svakog skakača.

"Idemo svuda po regionu i skačemo, ali Stari most je Stari most i sa njim nema zezanja, za njega se mora pripremati posebno", kazao je novi šampion mostarskih skokova, koji će naredne godine iz Užica doći da brani titulu najbolje mostarske laste u Mostaru.

Ističe da je ovo njegovo treće učešće na mostarskim skokovima, te da se prošle godine doslovno obrukao, ali nakon upornog treniranja ove godine je uspeo da izvede dva najbolja skoka i osvoji pobedu u Mostaru.

"Nakon dugo godina pobeda je iz Mostara otišla u Srbiju, u Užice. Momak koji je najbolje skočio Dragan Milnović je zasluženo pobedio i drago mi je zbog toga. Imao je dva odlična skoka i sve desetke", kazao je za Klix.ba Mostarac Lorens Listo koji je osvojio 13 rekordnih pobeda u skokovima sa Starog mosta a sada predsedava Klubom skakača u vodu

Naglasio je da su mostarski tradicionalni skokovi sa Starog mosta međunarodnog karaktera i da takmičari dolaze iz čitavog regiona, a ove godine kako ističe i žiri je bio međunarodni.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Hop, cup, poskočiću (FOTO)
Skokovi

Kao da lete!

13.05.2021. 15:56

Hop, cup, poskočiću (FOTO)

Pogledajte fotografije sa Evropskog prvenstva u vodenim sportovima, koje se do 23. maja održava u Budimpešti. Srbija ima 12 učesnika.
Foto
Close
Vremenska prognoza
clear sky
29°C
27.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve