Sport
27.04.2023. 18:25
R. E.

Navijači u akciji

"Planule" karte za treći meč Partizana i Reala

1
Izvor: BETAPHOTO / BRANISLAV BOZIC

Košarkaški klub Partizan saopštio je da su sve ulaznice za treću utakmicu četvrtfinala Evrolige protiv Real Madrida rasprodate vrlo brzo nakon što su puštene u prodaju.

Navijači su već od ranog jutra formirali dugačak red ispred Beogradske arene u želji da se dokopaju ulaznice za treći meč četvrtfinalne serije koji će se igrati u utorak 2. maja od 20.30 časova u srpskoj prestonici.

Prodaja dnevnih ulaznica trebalo je da počne u 10 časova, ali je zbog problema sa sistemom kasnila, što nije navelo navijače da odustanu od kupovine.

Oni su strpljivo čekali ispred dvorane na Novom Beogradu, a samo neki od njih uspeli su da kupe ulaznice, čija se cena kretalaod 5.500 dinara za nivo 400 do 60.000 za mesta pored klupe.

Košarkaši Partizana večeras u Madridu igraju drugi meč četvrtfinala Evrolige protiv Reala, nakon što su u prvom duelu slavili u neizvesnom duelu u Španiji trojkom kapitena Kevina Pantera u poslednjoj sekundi.

Četvrtfinalna serija se igra na tri pobede.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Panter posle spektakularnog koša...
1

Kapiten Partizana

26.04.2023. 10:15

Panter posle spektakularnog koša...

Kapiten košarkaša Partizana Kevin Panter, rekao je posle utakmice u utorak uveče, da njegova ekipa treba da se ponaša kao da je izgubila prvi meč četvrtfinala Evrolige protiv Real Madrida i istakao da crno-beli u drugoj utakmici moraju da budu još bolji.
Close
Vremenska prognoza
mist
12°C
05.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve