“UPOZNAJTE SVOJU DECU”: Vejd objasnio zašto je podržao odlazak sina na Prajd

“UPOZNAJTE SVOJU DECU”: Vejd objasnio zašto je podržao odlazak sina na Prajd

EPA-EFE/RHONA WISE SHUTTERSTOCK OUT


“Mislim da kao porodica treba da podržavamo jedni druge, to je naša obaveza”, rekao je Dvejn Vejn.

U intervjuu za Varajeti (Variety) Vejd je objasnio zašto smatra da je važno javno istaći da podržava Zajona i njegova interesovanja, jednako kao i drugog sina Zaira, koji stasava kao buduća košarkaška zvezda.

“Ne govorim puno o tome, zato što je na Zajonu da ispriča tu priču. Mislim da kao porodica treba da podržavamo jedni druge, to je naša obaveza. Moja obaveza kao oca je da ih podržim u svemu što žele da rade, moja uloga je da volim svoju decu”, kazao je Vejd.

Iznenađen što je njegova podrška izazvala kontroverze

Vejd je u intervjuu rekao da je prilično iznenađen što je njegova podrška sinu izazvala kontroverze i toliku pažnju javnosti.

“Nelagodno mi je zbog toliko pohvala samo zbog podrške sopstvenoj deci. Radim ono što bi svaki roditelj uradio. Kada postanete roditelj, morate postati i nesebični, niste više bitni, vaša deca i porodica postaju najvažnija stvar”, rekao je on.

Vejd, koji je odrastao u Čikagu, napominje da deca u njegovom okruženju nisu imala uvek istu podršku svojih roditelja i poručuje da želi da njegova deca odrastaju u drugačijem svetu.

“Tu sam da ih ohrabrim i da ih ubedim da mogu postići sve što požele. Meni to nisu govorili. Moj posao je da im budem uzor, da budem glas koji će im reći da mogu pokoriti svet, da imaju očevu i podršku porodice na svakom koraku tog puta, zato budite divni kao što jeste i bićemo tu za vas”, kazao je Vejd.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar