Sport
05.09.2023. 11:20
Beta-AP

Burno na US Openu

Navijač veličao Hitlera, Zverev ga izbacio s meča (VIDEO)

1
Izvor: BETA /FR110666 AP / Adam Hunger

Jedan navijač izbačen je sa teniskog meča na US Openu nakon što se nemački teniser Aleksander Zverev požalio sudiji da je taj čovek izgovorio "najpoznatiju frazu Adolfa Hitlera".

Zverev je servirao pri rezultatu 2:2 u četvrtom setu na meču protiv Italijana Janika Sinera kada je iznenada otišao do glavnog sudije i pokazao na navijača koji je sedeo na tribinama.

"Upravo je izgovorio najpoznatiju Hitlerovu frazu u istoriji. To je neprihvatljivo", rekao je Zverev.

Glavni sudija se okrenuo i zatražio od navijača da se identifikuje, a zatim zamolio gledaoce da poštuju obojicu igrača. Ubrzo nakon toga, gledaoci koji su sedeli blizu tog navijača su ga otkrili i obezbeđenje ga je ispratilo sa tribina.

"Počeo je peva Hitlerovu himnu. To je bilo previše", rekao je Zverev posle meča.

"Volim kada su navijači glasni, volim kada su emotivni. Ali, ja sam Nemac i nisam baš ponosan na taj deo naše istorije. Sedeo je u prvom redu i mnogi su ga ljudi čuli. Morao sam nešto da uradim, bilo bi loše da nisam", dodao je Zverev.

Zverev je izgubio taj četvrti set, ali je posle četiri sata i 40 minuta velike borbe na kraju pobedio Sinera i plasirao se u četvrtfinale US Opena, gde će odmeriti snage sa Špancem Karlosom Alkarazom.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Hrvat impresioniran Đokovićevom snagom, evo šta mu je poručio
1

US Open

04.09.2023. 10:32

Hrvat impresioniran Đokovićevom snagom, evo šta mu je poručio

Hrvatski teniser Borna Gojo lako je izgubio duel osmine finala protiv Novaka Đokovića na US Openu, a posle meča nije krio da je bilo impresivno ono što je prikazao najbolji teniser sveta.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve