Sport
24.01.2018. 11:20
R.E/ žurnal.rs

VATERPOLO: Partizan gostuje Breši u 7. kolu Lige šampiona

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Igrači Partizana će pokušati večeras da osvoje prve bodove, meč počinje u 20:30h.

U dosadašnjem delu takmičenja, mlada ekipa crno-belih nije uspela da osvoji nijedan bod. U Italiju su otputovali sa željom da se popravi utisak, mada će s obzirom na ime protivnika biti izuzetno teško. Ekipa Breše je jedina koja može da parira moćnom Pro Reku, što dovoljno govori o njihovoj snazi.

Povodom predstojećeg meča, svoje mišljenje je dao Stefan Ćirić, perspektivni strateg Partizana.

"U prethodnom kolu Lige šampiona, protiv Barselonete nismo igrali kako možemo. U subotu smo zbog pada u drugom poluvremenu izgubili od splitskog Jadrana u Regionalnoj ligi. Meč u Breši je prilika da popravimo utisak. Naravno, neće biti lako. Breša je skup izuzetno iskusnih i kvalitetnih igrača. Prošle godine u Ligi šampiona osvojila je peto mesto, ove sezone takođe niže dobre igre i rezultate. Poštujemo rivala, ali se ne predajemo", izjavio je Stefan.

Za ekipu Breša, koja trenutno deli treću i četvrtu poziciju na tabeli grupe A, igraju italijani Kristijan Prešuti, Valerio Rico i golman De Lungo. Među inostranim igračima se nalaze Hrvat Petar Muslim i tri igrača iz Crne Gore, Nikola Vukčević, Vjekoslav Pasković i Mlađan Janović.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve