Sport
22.06.2021. 13:09
Tanjug

"Pregovori traju"

Vazura najaljuje dva nova pojačanja

Partizan
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura izjavio je da će u klub uskoro doći dvojica stranih igrača, za koje će crno-beli platiti obeštećenje.

"Pregovaramo sa dvojicom igrača, blizu su dolaska. Očekujem realizaciju u narednim danima. Pregovori dugo traju jer nisu slobodni, pod ugovorom su sa klubovima. Zato traje duže nego što smo očekivali. U naredna tri-četiri dana imaćemo dva nova stranca u klubu“, rekao je Vazura novinarima nakon prozivke na SC Teleoptik.

Vazura je istakao da mu je drago što je klub angažovao Sinišu Saničai i što se Danilo Pantić vratio u Humsku.

"Doveli smo igrače koji su bili slobodni. Zadovoljan sam što smo vratili Pantića, da bude samo igrač Partizana. Verujem da će sad pokazati više nego na pozajmici. Saničanina smo dogovorali od marta. Od njih očekujemo dosta, a do kraja sedmice trebalo bi da se resi to sa strancima“, rekao je on.

Vazura je rekao i da će nova pojačanja posle dva stranca zavisiti od odlazaka iz kluba.

"Velika je transfer lista. Želimo da smanjimo tim, imamo previše igrača. Nekima smo se već zahvalili, kao što su Denis Stojković, Luka Cucin i neki mladi igrači... Moramo da smanjimo troškove. Neke igrače moramo da prodamo, a za neke da pošaljemo na pozajmice. Imamo tri, do četiri igrača viška“, zaključio je Vazura.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
16.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve