Sport
18.06.2021. 14:48
R.E.

Dobili prolaz u Brave CF

Veliko priznanje za MMA borce iz Srbije

MMA
Izvor: Shutterstock

Veliko priznanje za MMA u Srbiji stiglo je iz svetske organizacije Brave CF, koja je uputila pismo MMA Savezu Srbije u kojem se kaže da će najbolji borci iz MMA lige Srbije imatu prolaz u to takmičenje.

Kako se ističe, vest je odjeknula kao bomba u MMA krugovima i nesumnjivo je veliki podstrek borcima da pokažu maksimum već u drugom kolu, koje je na programu u nedelju 20. juna u sportskoj hali Park u Staroj Pazovi.

"Vest iz Bahreina, gde je sedište Brave CF, obradovala je sve ljubitelje MMA u Srbiji. Prilika je to za naše takmičare da se nađu na najvećoj svetskoj sceni i sada je na njima da što više pokažu u MMA ligi Srbije i tako se plasiraju u Brave CF. Što se nas u Savezu tiče, mogu da kažem da je ovo veliko priznanje, ali i obaveza da nastavimo sa kvalitetnim radom", izjavio je Luka Nikolić, predsednik MMA saveza Srbije.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Tamna strana fudbala
Slaviša Kokeza

Fudbalski savez Srbije

09.06.2021. 17:50

Tamna strana fudbala

Fudbalski savez Srbije funkcioniše kao veoma profitabilna kompanija koja svake godine „okreće“ ogroman novac. Ako je verovati bivšem predsedniku Slaviši Kokezi, na računu krovne organizacije uvek se nalazi bar 10.000.000 evra.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve