Sport
12.11.2019. 18:01
R. E. / Mail Online

VILI VEBER: Šumaherova žena krije istinu o njegovom stanju

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Bivši menadžer Majkl Šumahera, izneo je tvrdnju kako supruga legendarnog vozača Formule 1 krije istinu o njegovom zdravstvenom stanju. Sedmostruki svetski šampion doživeo je, pre šest godina, nesreću na skijanju zbog čega je pretrpeo gotovo fatalnu povredu glave i mozga.

Međutim, njegov nekadašnji menadžer i prijatelj Vili Veber veruje da nije sve onako kako se čini, nakon što mu je zabranjeno da viđa Šumahera. Kako ističe, Šumaherova žena Korina se brine da će istina o njegovom zdravstvenom stanju biti otkrivena. Veber je u dokumentarcu rekao kako je jako pogođen što mu je uskraćena mogućnost da poseti starog prijatelja, prenosi Mail Online.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA/ROBERT GHEMENT

"Znam da je Majkl u teškom stanju, ali nažalost ne znam kako teče njegov oporavak. Nažalost Korina me odbacuje. Verovatno se boji da ću videti šta se dešava i da ću objaviti istinu. Verujem u njegov opravak, znam da je borac. Ukoliko postoji prilika, on će je sigurno iskoristiti. To ne može da bude kraj. Molim se za njega i uveren sam da ćemo ga ponovo videti."

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA/OLIVER MULTHAUP

Od 2013. godine, kada je doživeo nesreću, Šumaher nije viđen i javnost nagađa u kakvom se stanju nalazi. Poslednje informacije pojavile su se u septembru ove godine kada je boravio u bolnici Georges-Pompidou u Parizu. Zaposleni su rekli da je trenutno "svestan".

Povezane vesti - NEKO JE KAO MALI GLEDAO NOVICKOG: Jokić ponovo pogodio za pobedu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA/FELIX HEYDER

Od 2014. godine leči se u svom domu u Švajcarskoj. Posećuju ga samo najbliži prijatelji koji ne kriju specifičnost njegovog zdravstvenog stanja.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
11°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve