VILI VEBER: Šumaherova žena krije istinu o njegovom stanju

VILI VEBER: Šumaherova žena krije istinu o njegovom stanju

EPA/DIEGO AZUBEL


Bivši menadžer Majkl Šumahera, izneo je tvrdnju kako supruga legendarnog vozača Formule 1 krije istinu o njegovom zdravstvenom stanju. Sedmostruki svetski šampion doživeo je, pre šest godina, nesreću na skijanju zbog čega je pretrpeo gotovo fatalnu povredu glave i mozga.

Međutim, njegov nekadašnji menadžer i prijatelj Vili Veber veruje da nije sve onako kako se čini, nakon što mu je zabranjeno da viđa Šumahera. Kako ističe, Šumaherova žena Korina se brine da će istina o njegovom zdravstvenom stanju biti otkrivena. Veber je u dokumentarcu rekao kako je jako pogođen što mu je uskraćena mogućnost da poseti starog prijatelja, prenosi Mail Online.

 EPA/ROBERT GHEMENT

EPA/ROBERT GHEMENT

“Znam da je Majkl u teškom stanju, ali nažalost ne znam kako teče njegov oporavak. Nažalost Korina me odbacuje. Verovatno se boji da ću videti šta se dešava i da ću objaviti istinu. Verujem u njegov opravak, znam da je borac. Ukoliko postoji prilika, on će je sigurno iskoristiti. To ne može da bude kraj. Molim se za njega i uveren sam da ćemo ga ponovo videti.”

 EPA/OLIVER MULTHAUP

EPA/OLIVER MULTHAUP

Od 2013. godine, kada je doživeo nesreću, Šumaher nije viđen i javnost nagađa u kakvom se stanju nalazi. Poslednje informacije pojavile su se u septembru ove godine kada je boravio u bolnici Georges-Pompidou u Parizu. Zaposleni su rekli da je trenutno “svestan”.

Povezane vesti – NEKO JE KAO MALI GLEDAO NOVICKOG: Jokić ponovo pogodio za pobedu

EPA/FELIX HEYDER

EPA/FELIX HEYDER

Od 2014. godine leči se u svom domu u Švajcarskoj. Posećuju ga samo najbliži prijatelji koji ne kriju specifičnost njegovog zdravstvenog stanja.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar