VUČIĆ: Nisu krivi ni selektor ni igrači, najbolje da sam ja

VUČIĆ: Nisu krivi ni selektor ni igrači, najbolje da sam ja

foto: Oksana Skendžić


Predsednik Aleksandar Vučić, komentarišući pojedine kritike da je odgovoran za poraz fudbalske reprezentacije Srbije od Ukrajine, kaže da je najlakše njega okriviti za sve što se dešava u Srbiji i da je na to navikao.

“Kriv je Vučić. Što je kriv, zato što je postavio Kokezu, a što je Kokeza kriv, iako im je obezbedio sve uslove, ne znam i nema veze, nisu krivi ni selektor ni igrači, hajde da njih oslobodimo krivice, najbolje da sam ja kriv”, rekao je Vučić u Lučanima.

Kaže da ga, međutim, kad sportisti naprave uspeh, upozoravaju da se ne ktiti tuđim perjem i dodaje da to i ne čini i da je jedini predsednik koji nije otišao ni na jednu utakmicu.

Povezane vesti – EKSKLUZIVNO: Ljupko Petrović novi selektor Srbije

Vučić ističe da je Srbija poslednjih godina uložila najviše novca u sport, tri puta više nego pre šest godina, zbog čega su 2017. i 2018. godina bile najuspešnije sportske godine, ali i da se on neće kititi tuđim perjem.

Dodaje i da ga za poraz optužuju i navijači Zvezde i Partizana kada oni drugi osvoje titule.

“Kad Zvezda osvoji titulu, “grobari” kažu Vučić namestio. Kad Partizan uzme kup, “delije” kažu da je Vučić to naredio, da bi i oni bili malo zadovoljni, iako Zvezda nijednom na gol nije šutnula”, kaže Vučić.

Dodao je da je država dala “nenormalne” pare košarkaškim klubovima Zvezdi i Partizanu da bi mogli da igraju Evroligu i budu jaki i da drugi klubovi imaju pravo da se ljute zbog tolikog ulaganja.

“I opet si kriv što je sudija odsvirao ovako ili onako… Bio sam kriv za kišu, a sad sam kriv što je sunce upeklo…”, zaključio je predsednik.

2 komentara

Dodajte komentar
  1. 2
    Goran

    A kada nema prenosa za narod koji preko poreza plaća reprezentaciju, ko ja kriv? Selektor ili igrači?

+ Ostavite komentar