Sport
04.06.2022. 11:10

Partizan

Vujošević: Sada treba da pokažu da su mangupi u tuđem dvorištu

Partizan
Izvor: Beta/ABA League j.t.d./Partizan NIS / Dragan Stjepanovic

Košarkaši Partizana pobedili su na svom terenu igrače Crvene zvezde u četvrtoj utakmici finala ABA lige (112:84) i na taj način izborili majstoricu koja će odlučivati o ovogodišnjem prvaku.

Utakmicu je iz prvog reda posmatrao i Duško Vujošević koji je kao ključnu figuru utakmice izdvojio kapitena Partizana Radeta Zagorca.

"Retko kada želim da ističem nekoga, ali mislim da je ulazak Zagorca potpuno okrenuo tok utakmice", istakao je nekadašnji trener Partizana koji smatra da su "neka dešavanja van terena povećala motivaciju do maksimuma".

Peta odlučujuća utakmica na programu je u ponedeljak u 20 časova. Domaćin će biti Crvena zvezda, a Vujošević je pred odlučujuću utakmicu imao poruku za igrače Partizana.

"Ovi igrači Partizana sada treba da pokažu da su mangupi u tuđem dvorištu i da mogu ovako da igraju i pred Zvezdinim navijačima", rekao je Vujošević BC Partizan TV.
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Željko Obradović: "Važnije od rezultata i utakmice je da budeš čovek"
KOSARKA-ABA LIGA- CRVENA ZVEZDA MTS- PARTIZAN NIS

ABA liga

30.05.2022. 07:48

Željko Obradović: "Važnije od rezultata i utakmice je da budeš čovek"

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe uprkos porazu od Crvene zvezde u drugoj utakmici finala plej-ofa ABA lige i da mu takva igra uliva poverenje za nastavak serije.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve