Sport
16.01.2024. 17:08
Beta

Zasluženo?

Zašto je Evroliga NOVČANO kaznila Partizan

KOšarka
Izvor: Shutterstock

Evroliga je kaznila KK Partizan sa 5.000 evra zbog ubacivanja predmeta na teren tokom utakmice 21. kola Evrolige protiv Makabija, preneo je klub.

Klub je naveo i da su "istražne radnje i pregledanje snimaka kako bi se identifikovali vinovnici ovih izolovanih incidenata u toku".

"Klub ovim putem apeluje na navijače da svu svoju energiju, ljubav i navijačku strast usmere isključivo na podršku igračima i treneru Partizana. Svim drugim radnjama koje našem klubu mogu naneti finansijsku i reputacionu štetu nije mesto u Areni kada Partizan igra svoje utakmice kao domaćin", dodaje se u saopštenju.
 

Partizan je naveo da uz "razumevanje" navijača, izazivanje incidenata ne pomaže klubu, već samo nanosi štetu Partizanu.

"Karakteristična atmosfera u crno-beloj Areni i gromoglasna podšrka na kojoj našem klubu zavide kako na lokalu tako i širom sveta, ponos je Beograda i Srbije. Ovim putem, klub moli sve neodgovorne pojedince da ne dozvoljavaju sebi da se slične stvari ponavljaju", stoji u saopštenju.

Klub je podsetio navijače i da je Evroliga "odavno propisala nulti stepen tolerancije za incidente".

"Partizan se tog pravila striktno pridržava. Zajedno činimo veliku crno-belu porodicu! Hajde da je u svakom trenutku predstavljamo na najbolji mogući način", zaključuje se u saopštenju.
 

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
few clouds
23°C
02.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve