ZIDAN GA NE ŽELI: “Nije problem treneru ni ja ne želim da radim sa vama”

ZIDAN GA NE ŽELI: “Nije problem treneru ni ja ne želim da radim sa vama”

EPA-EFE/FERNANDO VILLAR


Nakon promašene prošle sezone u kojoj su srušeni brojni negativni klupski rekordi, Real je izuzetno aktivan na tržištu. Kraljevski klub je do sada već potrošio više od 300 miliona evra na pojačanja, a letni prelazni rok tek se zahuktava i za očekivati je da u Madrid sleti još neki kapitalac.

No, da bi kupovao, Zidan se mora i rešiti nekih igrača. U sledećem periodu uslediće odlasci iz kluba. Španski mediji kroje ”liste za odstrel”, a jedno ime koje će sigurno napustiti Bernabeu je Dani Kabeljos, piše Index.hr.

AS piše kako je Zidane mladom španskom reprezentativcu jasno rekao kako na njega ne računa i kako mu se ne uklapa u planove. Kabeljos je, piše AS, to mirno prihvatio i bez nervoze odgovorio Zidanu: ”Nema problema, treneru. Ne želim ni ja više da radim sa vama.”

Zidan i Kabeljos nikad nisu bili u naročito dobrim odnosima, a sad je sigurno da su im se putevi konačno razdvojili. Nekoliko klubova volelo bi da vidi Kabeljos u svojoj svlačionici, a prvi u redu čekanja je Totenhem koji u njemu vidi zamenu za Eriksena koji sigurno napušta Sparse ovog leta.

Ovaj 22-godišnjak je na Santiago Bernabeu stigao pre dve godine kada je Betisu plaćen 30 miliona evra.

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar