Sport
17.06.2019. 16:37
R.E./Index.hr/Foto:EPA

ZIDAN GA NE ŽELI: "Nije problem treneru ni ja ne želim da radim sa vama"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Nakon promašene prošle sezone u kojoj su srušeni brojni negativni klupski rekordi, Real je izuzetno aktivan na tržištu. Kraljevski klub je do sada već potrošio više od 300 miliona evra na pojačanja, a letni prelazni rok tek se zahuktava i za očekivati je da u Madrid sleti još neki kapitalac.

No, da bi kupovao, Zidan se mora i rešiti nekih igrača. U sledećem periodu uslediće odlasci iz kluba. Španski mediji kroje ''liste za odstrel'', a jedno ime koje će sigurno napustiti Bernabeu je Dani Kabeljos, piše Index.hr.

AS piše kako je Zidane mladom španskom reprezentativcu jasno rekao kako na njega ne računa i kako mu se ne uklapa u planove. Kabeljos je, piše AS, to mirno prihvatio i bez nervoze odgovorio Zidanu: ''Nema problema, treneru. Ne želim ni ja više da radim sa vama.''

Zidan i Kabeljos nikad nisu bili u naročito dobrim odnosima, a sad je sigurno da su im se putevi konačno razdvojili. Nekoliko klubova volelo bi da vidi Kabeljos u svojoj svlačionici, a prvi u redu čekanja je Totenhem koji u njemu vidi zamenu za Eriksena koji sigurno napušta Sparse ovog leta.

Ovaj 22-godišnjak je na Santiago Bernabeu stigao pre dve godine kada je Betisu plaćen 30 miliona evra.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve