“ZLATNI DEČKO” Donaruma: Zauvek ću biti zahvalan Mihajloviću

“ZLATNI DEČKO” Donaruma: Zauvek ću biti zahvalan Mihajloviću

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI


Jedan od najperspektivnijih mladih golmana na svetu, Đanliuiđi Donaruma posvetio je nagradu, “Zlatni dečko” za najboljeg igrača do 21 godine srpskom treneru Siniši Mihajloviću.

“Zauvek ću biti zahvalan Siniši. Imao je hrabrosti da mi pruži priliku da debitujem kada sam imao 16 godina. Oni kažu da sam fenomen, ali ja samo mislim na naporan rad”, rekao je Donaruma.

 EPA-EFE/GABRIELE MENIS

EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Dok je trenirao Milan, Mihajlović rezultatski možda nije ostavio veći trag, ali je davanjem šanse Donarumi, klubu obezbedio budućnost među stativama. Verovao je mladom golmanu, a on mu je to vratio na najbolji način.

Povezane vesti – “IZVINITE ŠTO PLAČEM” Siniša Mihajlović o svom lečenju i podršci

O kakvom se talentu radi, potvrđuje i to što ga je, već u debitantskoj sezoni, fudbalska javnost proglasila naslednikom legendarnog Bufona. Od naredne godine i Evropskog prvenstva to će zvanično i postati kada će biti prvi golman reprezentacije.

FK Milan proslavio je 120. rodjendan, a na San Siru bilo je mnogo bivših igrača tog kluba. Mladi italijanski golman istakao je kako je počastvovan što igra na San Siru, mestu gde su se ispisale brojne stranice fudbalske istorije.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar