Sport
20.04.2024. 21:36
R. E.

Šta (ni)je valjalo?

Zvezda osvojila ceo plen, a Milojević pričao o greškama

1
Izvor: BETAPHOTO / BRANISLAV BOZIC

Zvezda je slavila protiv Partizana u derbi meču 31. kola Superlige, a trener crveno-belih Vladan Milojević posle pobede se fokusirao na ono što njegov tim nije dobro uradio.

Milojević je istakao gde je njegov tim grešio na 173. "večitom derbiju".

"Morali smo da kontrolišemo utakmicu kroz rezultat, kao i onu prethodnu, a opet smo došli u situaciju da jurimo rezultat. To mi nije jasno kako nam se dešava, ali dobor to je za neku analizu. Teško je igrati, kada ste u minusu", rekao je prvo posle trijumfa (3:2) strateg Zvezde.

"Partizan je prvi došao do gola, čekao nas je u niskom bloku, a mi smo morali da se otvorimo. Bilo je tu dosta prostora, a crno-beli sa brzim igračima znaju to da iskoriste. Glazer je već u ranoj fazi meča odbranio jedan šut. Nadam se da ćemo na greškama da naučimo. Sve golove koje primimo su proizvod naših grešaka i loših odluka, što je neshvatljivo na ovom nivou i na utakmici ovog tipa. Na nekim drugim možda i nećete biti kažnjeni, ali na derbiju sigurno hoćete", dodao je Milojević.

Zvezda je ipak u finišu uspela da preokrene rezultat, osvoji važne bodove i pobegne čak 10 bodova večitom rivalu na tabeli.

"Mi nikad ne odustajemo. Naterali smo Partizan da se povuče u niski blok i da se brani, te igra na kontre i koristi brze igrače. Ne mogu da verujem iz kakvih šansi ne možemo da damo gol. Moramo da razgovaramo i da vidimo zašto pravimo greške, čeka nas analiza", izjavio je Milojević i napomenuo da je derbi bio sadržajan i da su "navijači imali šta da vide".

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
06.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve