Srbija
25.10.2018. 17:46
ekspres

HIGIJENA ZA ČISTU PETICU: Srednja zanatska škola u Rakovici dobila nove toalete

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Srednja zanatska škola u Rakovici dobila je nove toalete zahvaljujući kompaniji Unilever i njihovoj društveno odgovornoj akciji „Domestos - čista petica za higijenu“.

Rekonstrukcija toaleta počela je 2015. godine kada su obnovljena dva, od ukupno četiri, koja su završena ovog leta.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Kompanija Unilever je na ovaj način doprinela boljim uslovima za obrazovanje i svakodnevni boravak đaka u Srednjoj zanatskoj školi u Rakovici, koju pohađa 240 učenika koji imaju smetnje u razvoju.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

„Veliko mi je zadovoljstvo što je Domestos kampanja - Čista petica za higijenu - doprinela poboljšanju ukupnih higijenskih uslova u Srednjoj zanatskoj školi u Rakovici. Međutim, ovo nije kraj. Unilever, jedna od najvećih svetskih kompanija u segmentu robe široke potrošnje, nastavlja da vodi računa o lokalnoj zajednici i o onima kojima je pomoć najpotrebnija. S obzirom na to da u svetu svaka dva minuta jedno dete premine od bolesti i infekcija izazvanih lošim sanitarnim uslovima, naš globalni cilj je da pomognemo 25 miliona ljudi do 2020. godine da dobiju poboljšan pristup toaletima. S tim u vezi, u narednom periodu ćemo donirati Domestos univerzalno sredstvo za čišćenje svakoj osnovnoj školi u Srbiji. Želimo Domestos kampanju da sprovodimo i unapređujemo i u narednim godinama kako bismo na adekvatan način doprineli razvoju zajednice u kojoj poslujemo“, rekao je Dobrivoje Milovanović direktor Unilever Beograd, kompanije koja kroz poslovne aktivnosti konstantno doprinosi razvoju zajednice u kojoj posluje.

Kampanja „Domestos - čista petica za higijenu“ promoviše važnost održavanja higijene među mladima i pomaže školama u Srbiji da čistoća uvek bude na najvišem nivou.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
24°C
20.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve